Johan Bellander

Senior advisor och konsult med huvudsaklig inriktning på stöd till chefer, ledarutveckling och verksamhetsplanering. Sedan 1995 har jag utbildat i ledarskap, affärsmannaskap och medarbetarskap och är specialiserad på Hersey och Blanchards beskrivningar av Situational Leadership, ett coachande förhållningssätt som fungerar i verkligheten. Jag är bra på att analysera situationer, identifiera utmaningar och föreslå möjliga åtgärder, utarbeta handlingsplaner och coacha till önskat resultat.

Tidigare har jag bl a varit försäljningschef inom Europcar Biluthyrning och Oriflame Sverige, samt vd för Samsonite Sverige.

Jag nås via mobil, +46 708 74 55 80

Tomas Lindström

Senior konsult som mest arbetar med coachning och mentorskap för chefer och säljare. Jag har under 20 år utbildat i ledarskap, affärsmannaskap och medarbetarskap och coachat och utvecklat chefer och säljare i alla tänkbara branscher. Jag är bra på att vara ett bollplank i situationer där människor behöver komma fram till avgörande beslut för sin egen framgång. Jag har också bakgrund från framgångsrikt arbete i styrelser av olika slag.

Min bakgrund är främst från snabbrörliga konsumtionsvaror där jag haft befattningar som säljare, säljledare, försäljningschef och marknadschef i bolag som Pripps, Coca-Cola och Kronfågel.

Jag nås via eller mobil, +46 708 77 19 46